Get Adobe Flash player

LLIXHA


Llixhat Nena Naile ne Kosove               

Mund të rehabilitohen  në Kllokot.

  • Sëmundjet reumatike artikulare dhe ekstra artikulare-degjenerative, inflamatore, metabolike.
  • Sëmundjet neurologjike të Sistemit nervor: parezat dhe paralizat periferike ose qëndrore, gjendjet pas insulteve cerebro-vaskulare( sulmit në tru ), neuralgjitë, neurozat, depresioni etj.
  • Gjendjet post traumatike ( pas lëndimeve të kockave, muskujve, tetivave, ligamenteve, nervave )

-Rehabilitimi pas frakturave, kontuzioneve, distorzioneve, luksacioneve, etj .

-Intervenimet operative dhe korrektuese të aparatit lokomotor,

-Rehabilitimi pas amputimeve të gjymtyrëve etj.

  • Sëmundjet Kardiovaskulare-rehabilitimi sekondar pas infarktit të miokardit, sëmundjeve kronike të qarkullimit periferik të gjakut pa ndryshime të mëdha trofike etj.
  • Sëmundjet e traktit digjestiv-gastritet, duodeniti, ulcera e lukthit dhe duodenit, kolecistitet kronike etj.
  • Sëmundjet e sistemit urinar-inflamacionet kronike të traktit urinar, mikrolitiazat etj.
  • Sëmundjet e lëkurës-ekzemat, psoriaza, akna vulgaris etj.

Sëmundjet gjinekologjike-inflamacionet kronike të organeve gjenitale,steriliteti etj.

 

OBJEKTI NUMER I

Dhoma 3 shtretërshe

Dhomat janë të pajisura me tre shtretër, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllore , frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën , transportin vajtje ardhje nga Tirana.

1 person 29 €uro/nata,

1 pensionist 24 €uro/nata

Dhoma 2 shtretërshe

Dhomat janë të pajisura me dy shtretër, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllore , frigorifer, balkon, banjo me uje te ngrohte termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën, transportin vajtje ardhje nga Tirana.

1 person 29 €uro/nata,

1 pensionist 24 €uro/nata

Dhoma 1 shtretërsh

1 person 39 €uro/nata

Apartament

Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi, dhomë dite, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllore , frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darken,

1 person 55 €uro/nata

2 persona 75 €uro /nata

Apartamentet.VIP Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dhomë dite ekskluzive, me Plasma TV me lidhje kabllore , frigorifer, balkon, banjo ekskluzive me xhakuzi me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën, darkën, turmalinën dhe masazhën kineze.

1 person 75 €uro/nata

2 persona 105 €uro /nataOBJEKTI II

Dhoma 3 shtretërshe

1 person 24 €uro/nata,

1 pensionist 20 €uro/nata,

Dhoma 2 shtretërshe

1 person 24 €uro/nata,

1 pensionist 20 €uro/nata,

Dhoma 1 shtretërshe

1 person 39 €uro/nata

 

* * * VËREJTJE * * *

Në çmime është përfshirë kontrolla mjekësore së bashku me terapitë që i përcakton mjeku dhe pansioni i plotë respektivisht fjetja dhe ushqimi tri herë në ditë, gjersa për përcjellësit në çmim është i përfshire vetëm ushqimi dhe fjetja.Ky sqarim ka të bëjë për të gjithë klientët tanë dhe është i vlefshëm për të gjitha dhomat në objektet tona.