Get Adobe Flash player

Bileta Autobuzi


CMIMET DHE ORARET PER LINJEN TIRANE - SELANIK NISJA 
ora 08:00
Ora Nisja Mberritja Vajtje Vajtje-Ardhje
7:00 TIRANE KOSTUR 15 EURO 25 EURO
7:00 TIRANE VERIA 25 EURO 45 EURO25 EURO 45 EURO
7:00 TIRANE SELANIK 30 EURO 54 EURO
7:00 TIRANE MODHANJA 35 EURO 63 EURO


7:00 TIRANE KALKIDHIKI 35 EURO 63 EURO
7:00 TIRANE KALIKRATIA 35 EURO 63 EURO


LISTA E CMIMEVE PER LINJEN TIRANA-ATHINE
Nr. Nisja Mberritja biletes Cmimi i plote Cmimi VAJTJE -  ARDHJE 
1 TIRANA ATHINA Vajtje 35 Euro 60 EURO
2 TIRANA PIREA Vajtje 40 Euro  
3 TIRANA HALKIDA vajtje 35 EURO 60EURO
4 TIRANA SKIMATARI vajtje 35 Euro 60 Euro
5 TIRANA LAMIA vajtje 30 Euro

50 Euro

6 TIRANA LARISA vajtje 27 Euro 45 Euro
7 TIRANA KOZAN vajtje 18 Euro

25 Euro

*FEMIJET  0-4 VJEC UDHETOJNE PA BILETE SI RRJEDHOJE NUK GEZOJNE TE DREJTEN E VENDIT NE BUS. FEMIJET 5-12 VJEC DUHET TE PAGUAJNE 70% TE VLERES SE BILETES 
TABELA CMIMEVE
TIRANE - ROME 

Rome Rome
Milano Milano 

QYTETI vajtje vajtje ardhje 
TIRANE - BARI  60 120
TIRANE -FOGGIA 65 130
TIRANE - SAN SEVERO 65 130
TIRANE - TERMOLI 70 140
TIRANE - PESCARA 80 160
TIRANE - ROSETO 80 160
TIRANE - TERAMO 80 160
TIRANE - GIULIANOVA 80 160
TIRANE - LAQUILA 80  160
TIRANE - ROMA  80 160
TIRANE - ORTE  80 160
TIRANE -TERNI  90 180
TIRANE - PERUGIA 90 180
TIRANE - SAN BENEDETO  80 160
TIRANE - PORTO SAN GIORGO 80 160
TIRANE -CIVITANOVA 80 160
TIRANE - ANCONA 80 160
TIRANE - FANO 80 160
TIRANE -PESARO 80 160
TIRANE -RICCIONE 80 160
TIRANE-RIMINI 80 160
TIRANE - CESENA 80 160
TIRANE -FORLI 80 160
TIRANE-IMOLA 80 160
TIRANE - BOLOGNIA 80 160
TIRANE - MODENA 90 180
TIRANE - BRESCIA 90 180
TIRANE - PARMA 90 180
TIRANE -PIACHENZA 90 180
TIRANE - BERGAMO 90 180
TIRANE - MILANO 90 180

*bileta perfshin cmimin autobuz + ponte + bagazh (45*55*75) = 30kg
* per femijet 0-4 vjec paguhet vetem taks imbarkimi 10 euro,( e cila nuk komisionohet)
per femijet 4-12 vjec cmimi eshte 50/100euro dhe 65/130 euro sipas itinerarit te levizjes.
* bileta e prere, kur sperdoret per arsye qe s'vijne nga kompania eshte e pakthyeshme